Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Blending sponge? :o
Posted on Friday, 27 December 2013 @ 21:52 < 0 tomodachi >
Hai. assalamualaikum :)
Okay. Rini post pasal blending sponge.
Haa. apa tu blending sponge? Mula mula
saya pun tak tau. And skrg dh tau. and
saya jual :) intro blending sponge kita xD

Haa. bende ni memang nmpk cute sbnrnya.
Hihiii. tau tak apa fungsinyaaa? Hihii
takkan buat perhiasan je kann :)

Okay benda ni untuk ratakan foundation kita.

Haaa ada cara nya nk guna. Saya dh bagi link cara
nak guna. Boleh bukak yaa :)
Harga rm 15 je (malaysia)
Itu saja. byee :)
Contact lens :)
Posted on @ 21:35 < 0 tomodachi >
Hai. Assalamualaikum. :)
Today nk post pasal CL. Hehe. Contact 
lens :) Haaaa saya jual :)

So saya letak gambar dulu.. ;)

Okay. Ni jenis cherry 3tone. Kalau nak
warna lain selain warna ni boleh tanya :)
okay. next~


Haaa ni pulak jenis Gossip 3 tone. Selalu
kalau pakai 3tone ni lens dia mmg lawa tauu :)
okayyy. again~ nexttt.. hihi :)

 

 Haaa ni pulak hybrid lens. Lens ni takde ring
luar dia. Kalau pakai memang boleh nmpk 
mcm mata asli. Lagi lagi kalau ikut saiz mata kita :)
Nexttt ~~


Type dark wind grey. Jika nak warna
selain ni boleh tanya saya :) and last
gambar lens ye :)

Ha yang ni tak pasti nama dia apa . hihi
pelupa betull. Kalau berminat boleh tanya
nk warna lain atau nk order :)

Lens korean. Dan bkn china punya, China pnya
bahayaa. Harga Rm28 ye (MALAYSIA)
Boleh whatsapp atau wechat ye. :)
P/s : yang rabun boleh tambah power :D


 
Liptint :)
Posted on Monday, 23 December 2013 @ 18:26 < 0 tomodachi >
Hai. Assalamualaikum.

Okay ni nak post pasal liptint pulak.
Haaa tau tak liptint tu? Hee kalau tau
pun kene buat buat taktau okay? Hihii.
Okay! 1..2..3 START



Haaa ada pilihan warna. Harga cuma RM9.
Kalau termasuk postage tambah ler RM7 :D
Bende alah ni,(che bende alah) ha selalu koreapakai gak. Haaa ada cara nk pakai. skjp he. Haha..

Haa. Lawa tak lawa tak. Negok pelakon korean tu(tak kenal)
dia pakai lawa je. Song jihyo pun pakai. Pakai kan kwang soo lagi xD
Okay kalau berminat whatsapp saya atau follow ig saya



First day.
Posted on @ 18:15 < 0 tomodachi >
Hai. Assalamualaikum.
Harini saya start buat blog shop. Selalu
dekat instagram sahaja. Okay hii :)
Saya akan mula post gambar ye :D









Okay ni pre-order. Siapa berminat nk tahu harga.
Boleh whatsapp saya. Ataupun negok ig saya :)
Posted on @ 17:13 < 0 tomodachi >
a