Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Contact lens :)
Posted on Friday, 27 December 2013 @ 21:35 < 0 tomodachi >
Hai. Assalamualaikum. :)
Today nk post pasal CL. Hehe. Contact 
lens :) Haaaa saya jual :)

So saya letak gambar dulu.. ;)

Okay. Ni jenis cherry 3tone. Kalau nak
warna lain selain warna ni boleh tanya :)
okay. next~


Haaa ni pulak jenis Gossip 3 tone. Selalu
kalau pakai 3tone ni lens dia mmg lawa tauu :)
okayyy. again~ nexttt.. hihi :)

 

 Haaa ni pulak hybrid lens. Lens ni takde ring
luar dia. Kalau pakai memang boleh nmpk 
mcm mata asli. Lagi lagi kalau ikut saiz mata kita :)
Nexttt ~~


Type dark wind grey. Jika nak warna
selain ni boleh tanya saya :) and last
gambar lens ye :)

Ha yang ni tak pasti nama dia apa . hihi
pelupa betull. Kalau berminat boleh tanya
nk warna lain atau nk order :)

Lens korean. Dan bkn china punya, China pnya
bahayaa. Harga Rm28 ye (MALAYSIA)
Boleh whatsapp atau wechat ye. :)
P/s : yang rabun boleh tambah power :D